Transversal Theater

‘Bzzap!’
In augustus 2014 speelde ik acht keer in het Engelstalige toneelstuk “Bzzap!”. De regie van dit in 1969 geschreven stuk was in handen van Bryan Reynolds. Het was een bijzonder project omdat het toneelstuk nooit eerder in zijn geheel was opgevoerd. De eerste akte is ooit ‘gestaged’ maar de tweede akte helemaal niet. De schrijver van dit stuk, Robert Cohen, kwam speciaal over uit California om de wereldpremière van zijn stuk bij te wonen.
Hieronder enkele repetitiefoto’s. Op de website van de voorstelling vind je foto’s uit de show en informatie over alle medewerkers.

‘Fractalicious!’
Tijdens de repetities van ‘Bzzap!’ castte Bryan Reynolds me voor ‘Fractalicious’ dat 5 december 2014 twee keer opgevoerd is in Cluj-Napoca, Roemenië, tijdens het International Theater Festival ‘Interferences’. Een grootst festival met 23 theatergroepen van over heel de wereld. Een bijzonder inspirerend festival. Op de Facebookpagina van Transversal Theater Company kan je foto’s vinden van onze reis, het project en andere projecten.

image-5 image-6 image-4 image-3