Theater AanZ

Theater AanZ is een professionele theatergroep die seksuele diversiteit (homoseksualiteit) zichtbaar en bespreekbaar maakt in o.a. het voortgezet onderwijs en het mbo.

Ik werk sinds september 2011 bij deze groep en speel in de interactieve voorstelling ‘Lokaal G1.25’. Ik speel het 15 jarige Surinaamse meisje Stephanie die in het geheim een Marokkaans vriendje heeft. Haar beste vriend en tevens ex-vriendje Jeroen, komt tijdens de voorstelling enigszins gedwongen uit de kast door zijn beste vriend Bram, die daarvoor het nieuwe meisje Rana compleet heeft uitgescholden nadat zij er voor uit is gekomen op meisjes te vallen. De voorstelling duurt 45 minuten, loopt slecht af en dan volgt een interactief deel waarin wij, nog steeds in onze rol, gaan vragen aan de leerlingen om tips en tekst te geven om het verhaal anders af te laten lopen. Door vooral het interactieve deel is letterlijk elke voorstelling anders en vaak ook heel heftig.

We spelen de voorspelling, verspreid over het hele schoolseizoen, ongeveer 100 keer. Ben je geïnteresseerd in dit project en wil je een keer komen kijken, neem dan contact met me op.

Bekijk hier het promofilmpje van Theater AanZ

599830_378088472254056_1611249641_n