Love boat

Love boat

In mei 2017, na mijn eerste cruiseschip contract, schreef ik mijn eerste voorstelling over mijn avonturen aan boord: Love boat: (over)leven en leven op een cruiseschip. In september 2019 schreef ik het vervolg, Love boat Deel 2: Minnaars en Muiterij. Beide voorstellingen speelde ik in het Polanentheater in Amsterdam. 

Love boat: (over)leven en werken op een cruiseschip.

Cinthia leefde en werkte 6 maanden op een cruiseschip. Als deel van het showensemble zong en danste ze avond aan avond voor de passagiers. Maar wat gebeurt er eigenlijk daar waar de passagiers niet mogen komen? Is het leven op een schip anders dan aan land? En wat doet het met je?

Cinthia zingt in haar theatrale concert ‘Love boat’ de nummers die ze zong aan boord en verbindt deze aan haar eigen schipavonturen.

Love boat Deel 2: Minnaars & Muiterij

‘Zangeres Cinthia de Neef besloot drie jaar geleden het roer om te gooien door te gaan werken op een cruiseschip. 

Voor uw entertainment en ook een beetje voor haar eigen verwerkingsproces, schreef ze na haar eerste cruiseschipavonturen ‘Love boat Deel 1: (over)leven en werken op een cruiseschip.’ 

Het bleek een uniek kijkje achter de schermen te zijn in deze bijzondere wereld. Hilarische gebeurtenissen zoals Schlagerparty’s, domme vragen van passagiers zoals ‘Slaapt de crew ook aan boord?’ maar ook heftigere incidenten kwamen voorbij. Niet te vergeten een kijkje in haar liefdesleven dat in een bizarre stroomversnelling kwam.

Inmiddels is ze nog tweemaal voor lange tijd op zee geweest en heeft dus twee keer zoveel te vertellen. 

In dit theatrale concert deelt Cinthia haar persoonlijke verhalen, zingt ze liedjes die in verband staan met alles wat gebeurd is en deelt ze geheimpjes die u echt, echt niet mag doorvertellen…

Love boat - 2 teaser

Love boat – 2 teaser

Love boat - 2 schrijven

Love boat – 2 schrijven

poster Love boat

.